Serap ERCİYES - Sınıf Öğretmeni

SINIF ÖĞRETMENİ

2017-2018 ÖĞRETİM YILINDA 3. SINIFLAR A ŞUBESİNİN SINIF VE REHBER ÖĞRETMENİ OLARAK GÖREV YAPMAKTADIR.

10.07.1969 yılında Adapazarı´ nda doğdum. Eğitimci bir ailenin üçüncü çocuğuyum.İlk ve orta öğrenimimi Sakarya´nın Geyve ilçesinde tamamladım.1983 yılından itibaren eğitimimiz için İstanbul´a yerleştik.Lise öğrenimimi Erenköy Kız Lisesinde tamamladım.Lisedeki Sanat Tarihi öğretmenime olan hayranlığımdan dolayı bu alanda eğitim almak istedim. 1990 yılında İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümünü bitirdim.1994 yılında sınıf öğretmeni olarak atandım.İlk görevimi Tuzla Şifa Mahallesi´nde Yunus Emre İlköğretim Okulunda yaptım.Daha sonra Kılıçaslan İlköğretim Okulunda dört yıl çalıştım.2001 yılından beri Pendik Merkez İlköğretim Okulunda görev yapmaktayım.Evliyim, Seda ve Doğa adında iki kızım var.