İSTANBUL / PENDİK - Pendik Merkez İlkokulu

Secaattin ÖZTÜRK - Müdür Yardımcısı

1963 Trabzon Maçka ilçesi doğumlu.İlkokulu Yazılıtaş köyünde , ortaokulu Gürgenağaç Köyü ortaokulunda okuduktan sonra 1981 de Maçka Lisesi’nden mezun oldu.Temmuz 1986 ‘da Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Toprak İlmi Bölümünü  bitirdi.1987 Nisan celbinde askerlik görevine kısa dönem olarak başlayıp, Kasım 1987 de askerlik görevini tamamladı.Daha sonra özel sektör kuruluşlarında 10 yıl kadar Mühendis, idareci ve Usta öğretici olarak görev yaptı.1996 yılında çıkartılan bir kararname ile Milli Eğitim Bakanlığına öğretmen olmak için müracaat etti.08/05/1997 tarihinde İstanbul ili Sultanbeyli ilçesi Merkez İlköğretim Okulu’na Sınıf Öğretmeni olarak atandı.30 Ekim  2000 tarihinde aynı okula Müdür Yardımcısı yine 29 Kasım 2003 tarihinden itibaren ise aynı okula Müdür Başyardımcısı olarak atandı.Sultanbeyli Merkez İlköğretim Okulu’nda kesintisiz  12 yıl yöneticilik görevinde bulundu.Bu görevine devam ederken kendi isteği ile müracaat ederek 21 Aralık 2012 tarihi itibarıyla Pendik Merkez İlkokulu’nda Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı ve halen bu görevine devam etmektedir.Aysel ÖZTÜRK ile evli olup, Meltem ve Müge Mediha isimlerinde iki kız çocuğu babasıdır.