PTT’de Posta Deneyimi

Çocuklarımızla biriktirdiğimiz güzel anılarımıza bir yenisini daha eklemek için elimizde zarflarla PTT yollarına düştük.

Öğrencilerimiz büyük bir heyecan ve mutlulukla sevdiklerine elleriyle yazdıkları, içerisine kokularını-dokunuşlarını-kendilerine ait el yazılarını da kattıkları yeni yıl kartlarını postaneye giderek elleriyle postaladılar. Şimdi sevdiklerine söylemek istedikleri güzel dileklerle, içerisine döktükleri sevgi ve heyecanla kaplı kartları sahiplerine ulaşmak adına yollarda… Teknolojinin varlığı ile unutulmuş bir değeri çocuklarımıza yaşatmak ve bu duyguyu onlara hissettirerek böyle bir deneyimi hayatlarına katmış olmak bizler için çok kıymetli.

Geçmişi anlamadan geleceğin şekillenemeyeceği kanısıyla hem en son teknolojinin hayatımıza kattığı kolaylıkları, hem de geçmişte yaşadığımız deneyimlerin hissettirdiği duyguları öğrencilerimize tattırmamızın sonucunda bizlerin hayal edemeyeceği bakış açılarını kendileri için oluşturmaları en büyük hedefimiz. Çünkü bizler biliyoruz ki onlar zaman ötesinde yaşayan kendi yolunu izleyen, ruhları yarınlara ait olan hayatın çocukları…

Bu gezide emeği geçen 2/B sınıfı öğretmenimiz Meryem Elif ACAR’a ve idaremize teşekkür ederiz.

09-11-202309-11-202309-11-202309-11-202309-11-2023

Yayın: 09.11.2023 - Güncelleme: 09.11.2023 10:48 - Görüntülenme: 145