T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / PENDİK - Pendik Merkez İlkokulu

Eski Okul İdaremizle Buluşma

 

 

Duygusal bağlarla örülü olan bir meslektir öğretmenlik… Mesai saati okul zaman çizelgesinin içine sığmaz asla… Yaşadığınız her an öğrenme iç güdüsüyle gezersiniz ki öğretebilesiniz.. Merak duygunuz devamlı çalışan bir mekanizma olur. Gözünüz kapalı bakamazsınız hiçbir olaya çünkü dinyada var olan ve canlıları ilgilendiren her konu sizin alanınızdır aslında. Kapalı kapılar arkasında öğrencilerinizle geçirdiğinizden fazlasını dünya üzerindeki hayat mesainizle tamamlarsınız. Yıllarca çalıştığınız bir okuldan ayrılmak mesleki anlamda hiç fark etmez bir durumdur. Sizin için temelde öğrencidir esas olan, öğretmek-eğitmektir en birinci gayeniz. Ama dedik ya öğretmenlik duygusal bağlarla örülüdür diye en başta… İşte bu bağlamda ayrıldığınız, yıllarca emek verdiğiniz okulunuzun içindeki yüzlerce yüreğe veda etmek zordur öğretmen için.. Yılların sevgi yumağı, senelerin harmanlanmış binbir türlü emekleri kalır arkanızda. Geriye dönüp baktığınızda gururla yad edersiniz ama yüreğinizde ayrılık yangını dopdolu gözlerle bakarsınız ayrıldığınız okulunuza. Geleceğe dair yapacağınız yepyeni heyacan dolu başlangıçlara geçmişinizde gerçekleştirdiğiniz gurur dolu anlarınızı referans yaparsınız. Ve ay-yıldızlı bayrağın dalgalandığı her yer vatandır deyip binbir hevesle kolları en baştan umutla sıvarsınız.

Bu bağlamda okulumuzda Ağustos 2023 ayı itibariyle göreve başlayan Okul Müdürümüz Zafer NAVDAR, 2014-2023 yılları arasında Okulumuzun Müdürlüğünü üstlenmiş olan Yakup YANIK ve Müdür Yardımcımız Erdoğan BAYRAM’ı Merkez İlkokulu’na davet ederek kendilerine teşekkür plaketi ve çiçeği sunup ikramda bulundular.

 

En baştan itibaren bahsettiğimiz duygularla okulumuza yıllarca emek vermiş olan eski Müdürümüz Yakup YANIK ve aynı hislerle senelerce emek verdiği bambaşka bir okuldan okulumuza gelip bu sene göreve başlayan yeni Müdürümüz Zafer NAVDAR’a yeni okullarında başarılar diliyor, emekleri için çalıştıkları okul bölgeleri adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. 

05-12-202305-12-202305-12-202305-12-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 05.12.2023 - Güncelleme: 25.12.2023 12:16 - Görüntülenme: 48
  Beğen | 0  kişi beğendi