1.Dönem Okulumuzda Neler Değişti?

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Okul Onarım İşleri...

Bizler biliyoruz ki eğitim-öğretim faaliyetlerinin en iyi biçimde yapılabilmesi için okulların uygun fiziki yapılara ve donanımlara sahip olması çok büyük önem arz etmektedir. Öğretmenlerimiz, çocuklarımız üzerinde kazanım sağlamaya çalışırken fiziki eksikliklerle boğuşmaması her zaman eğitimi bir adım ileriye sıçratmıştır..

Eğitim- öğretim hayatının ön koşulu olarak gördüğümüz okulllarımız yani bizim kendi tabirimizle çocuklarımızın yuvası her noktada öğretime hazır, eksiksiz  donanımla yavrularımızı sarmalamalı diye düşündüğümüzden gecemizi gündüzümüze katıyor ve her olanağı geleceğimizin mimarlarına sunmak için elimizden gelenin de fazlasını yapmaya çalışıyoruz.

Hayallerimizin, hayatlarımızın çok ötesinde olduğunu bilmenizi ister, bu yolculukta en büyük emeğe sahip olan okul idaremize, öğretmenlerimize ve desteklerini esirgemeyen velilerimize teşekkürü bir borç biliriz.

1. Dönem itibariyle okulumuzda gerçekleştirmiş olduğumuz donanımsal yenilikler videosu ;

Yayın: 04.03.2024 - Güncelleme: 04.03.2024 12:24 - Görüntülenme: 56